Tarot consult

Tarot
Tarot is voor iedereen die vragen heeft of inzicht zoekt en zich voelt aangetrokken tot symboliek. Symbolen zijn krachtige tekens die
herkenbaar zijn; ze laten je zien wat je eigenlijk ergens al wist.
Het gaat om her-kenning.
Je trekt bijvoorbeeld een kaart die precies laat zien hoe je je voelt,
of waar je mee bezig bent. Omdat je je ergens bewust van wordt,
kun je het snappen en/of stappen gaan nemen om iets te veranderen.

Persoonlijk tarot coaching gesprek
Bij een individueel tarot consult gesprek gaan we in gesprek en aan de hand van tarot kaarten, samen aan de slag met de vragen die voor jou spelen.
Het kan over alles gaan wat je bezig houdt: werk, studie, relaties, etc.
De kaarten zijn een middel om beter inzicht te krijgen in jezelf of in een situatie.
Het geeft inzicht welke valkuilen en uitdagingen je op je pad kunt tegenkomen. En hoe je die met je sterke punten, krachten en talenten om kunt buigen. Daarmee wordt dan ook meteen duidelijk dat valkuilen en uitdagingen juist ultieme mogelijkheden tot groei kunnen zijn.
Dit samenspel kan je bewust maken en laat je mogelijkheden zien hoe je met een bepaalde situatie om kan gaan. Soms is het de bewustwording van ongewenste patronen die door de jaren heen als het ware gewoon zijn geworden. Zo creëer je de mogelijkheid om dat vervolgens aan te kunnen pakken.
In een consult kijken we samen naar dat waar jij op dat moment tegenaan loopt.

Een enkel tarot consult kan je helpen om weer net even zelf verder te kunnen door vernieuwde inzichten. Wat je onbewust al weet daarvan kun jij je weer bewust worden en kun jij stappen vooruit zetten.

Een coachingstraject is ook mogelijk.
Daarbij werk je met regelmaat aan jouw proces. Voordeel om gebruik te maken van tarotkaarten in een coaching sessie is dat de aandacht niet meteen op jou is gevestigd maar in eerste instantie op de kaarten.
De kaarten hebben een oertaal waarbij jijzelf geen kennis hoeft te hebben maar waarbij we samen kijken naar de afbeeldingen. Soms kunnen die afbeeldingen net dat laten zien wat jijzelf moeilijk vind om onder woorden te brengen. Mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Ga eens op een ontdekkingsreis naar het binnenste van jezelf.
Als je weet wie je bent, wat je nodig hebt om tot bloei te komen, hoe mooi is het om dat te kunnen laten zien aan de wereld om je heen!

Een tarot consult duurt ca 1 uur en kost € 32,50.
Omdat ik vóór een consult je persoonlijkheidskaarten bereken ontvang ik graag via mail je naam en geboortedatum van tevoren.
Deze kaarten bekijken en bespreken we samen in het tarotconsult.

Praktijk Aquila hanteert het beroepsgeheim.
Alle gesprekken zijn vertrouwelijk!
Facebookmail