Tarot consult

Tarot
Tarot is voor iedereen die vragen heeft of inzicht zoekt en zich voelt aangetrokken tot symboliek. Symbolen zijn krachtige tekens die herkenbaar zijn; ze laten je zien wat je eigenlijk ergens al wist.
Het gaat om her-kenning.
Je trekt bijvoorbeeld een kaart die precies laat zien hoe je je voelt, of waar je mee bezig bent. Omdat je je ergens bewust van wordt, kun je het snappen en/of stappen gaan nemen om iets te veranderen.

Persoonlijk tarot consult
Bij een persoonlijk tarot consult gaan we in gesprek en aan de hand van tarot kaarten, samen aan de slag met de vragen die voor je spelen. 
Het kan over alles gaan wat je bezig houdt: werk, studie, relaties, etc.
De tarotkaarten verbeelden je levensverhaal uit. Hoe ziet jouw verhaal er op dit moment uit? En ben je er tevreden mee? Vaak zijn we ergens tussen alle verantwoordelijkheden door het plezier en de magie die we als kind wel nog ervaren uit het oog verloren.
Door de toepassing van de beelden uit de tarot kun je weer van jouw verhaal bewust worden en ontdekken hoe je die magie weer terug kunt brengen. Als vertaler van de tarotkaarten loop ik graag een stukje met jou mee op deze ontdekkingstocht.
Dit samenspel kan je bewust maken en laat je mogelijkheden zien hoe je met een bepaalde situatie om kan gaan. Soms is het de bewustwording van ongewenste patronen die door de jaren heen als het ware gewoon zijn geworden. Zo creëer je de mogelijkheid om dat vervolgens aan te kunnen pakken.
In een consult kijken we samen naar waar jij op dit moment staat in je leven.

Een tarot consult kan je helpen om weer zelf verder te kunnen door vernieuwde inzichten of het kan je net het duwtje in de goede richting geven. Wat je onbewust al weet daarvan kun jij je weer bewust worden en kun jij stappen vooruit zetten.

Ga eens op een ontdekkingsreis naar het binnenste van jezelf.
Jan Backus

Een tarot consult duurt ca 1 uur en kost € 35,-
Omdat ik vóór een consult je persoonlijkheidskaarten bereken ontvang ik graag via mail je naam en geboortedatum van tevoren. Deze kaarten bekijken en bespreken we samen in het tarotconsult.
Bij het maken van een afspraak zijn de algemene voorwaarden van kracht.
Praktijk Aquila hanteert het beroepsgeheim. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk!

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk? Je kunt mij altijd een mail sturen: sonja@praktijkaquila.nl.

Facebooklinkedinmail