Praktijk Aquila

Ontdek en ontwikkel je spiritualiteit!

Tarot workshops

Tarot workshops & oefenavonden

Wat is mijn insteek voor een oefenavond:
Een gezellige avond samen om met een groepje te sparren over de tarot…
Je zit thuis met je kaarten en je denkt… ik wil méér. Ik wil mensen ontmoeten die hier net zo enthousiast over zijn als ik. Ik wil kaarten leggen voor anderen! Ik wil sámen kijken naar de kaarten!
Voor oud cursisten en voor diegene die al kennis hebben kunnen meedoen met een workshop waarbij kennis nodig is of voor de oefenavond. Dit om zo bezig te blijven met de tarot, je leert steeds bij, kennis zakt niet en daarbij is het ook leuk om samen te komen met gelijkgestemden.

Onder het genot van een hapje en een drankje bezig zijn met jouw eigen kaarten. Jij gaat zelf aan de slag.
Ik streef naar een open en veilige sfeer in de les daarom plan ik ook geen hele grote groepen. Het zijn avonden waarin theorie, praktijk, intuïtie en verdieping samengaan. Is je kennis gezakt? Schroom niet! we zijn er allemaal om van elkaar te leren en een leuke, leerzame avond te hebben.

Wat houdt een oefenavond in:
We gaan oefenen. Samen kijken naar de tarot of de Lenormand kaarten. Bezig blijven met de kaarten geeft steeds nieuwe inzichten, kennis blijft up to date en daarbij is het gewoon gezellig om samen bezig te zijn met de kaarten.
Het maakt niet uit of je pas beginnend bent of gevorderd, iedereen kan inzichten krijgen van een ander.
Je kunt je aanmelden via de mail, binnen 24 uur ontvang je altijd een reactie hierop, let evt. even op je spam(box).
Na betaling is je aanmelding definitief.
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van kracht!
Aanvang voor de oefenavond is vanaf 19:30 tot ca 21:30u. (kan uitlopen)
De kosten voor het bijwonen van een oefenavond en/ of workshop kun je nalezen op de pagina tarieven.
ps neem je eigen kaarten mee en eventueel schrijfmateriaal / cursus klapper waarin je nieuwe inzichten kunt bijschrijven.

Tarot kennismakings workshop:
Heb je nog geen kennis van de tarot en wil je wel eens meemaken en zelf aan de slag met de kaarten dan kun je je aanmelden voor een workshop:
Kennismaken met Tarot. Dit is in een kleine groep 2,3, of 4 personen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Of de workshop:
Wie wat waar, ben ik. Dit is een leuke workshop om te doen met vriend(in)en, gezin of bijvoorbeeld collega’s. 2,3 of 4 personen.
Is de groep veel groter overleg dan even voor wat mogelijk is.

Agenda: Workshops kunnen bij een geplande datum plaatsvinden of je neemt even contact op om samen een datum te plannen mocht je zelf al een groepje samengesteld hebben.
Bij het plannen van een workshop zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Lijkt het je leuk zo’n avond ? Kijk dan even bij agenda naar de geplande datums en meld je aan. Wil je zelf wat plannen stuur dan even een e mail naar sonja@praktijkaquila.nl
Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag.