Praktijk Aquila

Aan de slag met je onderbewuste

Pendel workshop

Pendelen is een manier om aan antwoorden op al je levensvragen te komen. Hiervoor gebruik je een zogenaamde pendel. Dit is een stukje metaal, edelsteen, glas of hout aan een ketting of touwtje. Dit heeft de vorm van een druppel. Een pendel wordt ook wel een pendulum genoemd. Dit is Latijn voor ‘slinger’.
Met de pendel kun je komen bij informatie die diep in jouw onderbewuste verborgen zit. Jouw onderbewuste is wat de pendel in een bepaalde richting beweegt. Uit die richting is vervolgens het antwoord op jouw vraag af te lezen.

Wat pendelen precies is, hoe het werkt en wat voor vragen je kunt stellen, kun je leren in deze kennismakings workshop.

Wat is mijn insteek voor een pendelworkshop:
Een gezellige avond samen om het pendelen te leren kennen. Eerst komt een stukje theorie aan bod en daarna gaan we eerst samen kleine opdrachten doen met de pendel.
Zijn we een beetje bekend met de pendel dan kun je specifiek kijken naar bijvoorbeeld een eigen vraag.

Ik streef naar een open en veilige sfeer in de workshop daarom plan ik ook geen hele grote groepen. Het zijn avonden waarin theorie, praktijk, intuïtie en verdieping samengaan. Daarbij is het ook leuk om samen te komen met gelijkgestemden.

Pendelworkshop: Een workshop waarin je kennismaakt met de basis van pendelen. Een pendel kan je helpen bij zelfonderzoek en geeft je antwoorden en inzichten vanuit je onderbewuste.
Dit is een workshop van ca 2 uur, incl. een syllabus, koffie & thee.

Wil je met een eigen pendel aan de slag? Pendels zijn (diverse mogelijkheden) te koop in de praktijk voor € 10,- ps.

Agenda: Workshops kunnen bij een geplande datum plaatsvinden of je neemt even contact op om samen een datum te plannen mocht je zelf al een groepje samengesteld hebben.
Bij het plannen van een workshop zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Lijkt het je leuk zo’n avond ? Kijk dan even bij agenda naar de geplande datums en meld je aan. Wil je zelf wat plannen stuur dan even een e mail naar sonja@praktijkaquila.nl
Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag.