Tarot is een eeuwenoud systeem dat je kan helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en de wereld om je heen. Het lezen van Tarotkaarten kan je helpen bij het nemen van  beslissingen en het begrijpen van situaties waar je steeds weer tegenaan kunt lopen. Door de inzichten die deze beeldtaal jou kan geven kun je nieuwe keuzes maken of krijg je soms dat duwtje in de rug wat je op dat moment nodig hebt.
Als je geïnteresseerd bent in de Tarot, dan is onze thuiscursus Tarot iets voor jou.

Ben je geïnteresseerd in het leren kennen van tarotkaarten en hun betekenis? Overweeg dan eens om een thuiscursus Tarot te volgen. In deze blog bespreken we de voordelen van het volgen van onze thuiscursus Tarot. De cursus bestaat uit 10 modules en 128 pagina’s vol met informatie, foto’s en oefeningen. Je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen en bepaalt zelf wanneer je start.

Flexibel studeren

Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Tarot is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt de cursus volgen op het moment dat het jou uitkomt, zonder vast te zitten aan een vast lesrooster. Hierdoor kun je studeren in je eigen tempo en op momenten dat het jou het beste uitkomt.
Niet alleen flexibel zijn in momenten maar ook qua locatie. Je kunt thuis in alle veiligheid aan de slag om de tarot kaarten te leren kennen en jezelf. Maar ben je op vakantie of een weekend weg, alle informatie kan met je meereizen! Waar en wanneer jij wilt kunt deze fantastische beeldtaal leren!

Persoonlijke aandacht

Bij een thuiscursus tarot ontvang je, indien gewenst, persoonlijke aandacht en begeleiding. Je kunt altijd contact opnemen met de docent en je vragen stellen. Dit is in tegenstelling tot een groepsles, waar je soms niet aan de beurt komt of niet al je vragen kunt stellen.
Daarbij ontvang je altijd 10 mails om je onderweg te begeleiden.

Diepgaande kennis

Een thuiscursus Tarot biedt vaak meer diepgaande kennis dan een reguliere cursus. Je krijgt de kans om in je eigen tempo te leren en te oefenen met de kaarten. Dit zorgt ervoor dat je de kaarten beter leert begrijpen en kunt toepassen in verschillende situaties.

Betere zelfkennis

Het leren van Tarotkaarten kan je ook helpen om jezelf beter te leren kennen. Door middel van de kaarten kun je dieper nadenken over bepaalde situaties in je leven en hierdoor betere beslissingen maken. Een thuiscursus Tarot biedt je de kans om op een dieper niveau over jezelf na te denken.

Investering in jezelf

Het volgen van onze thuiscursus Tarot is een investering in jezelf. Het biedt je niet alleen de kans om een nieuwe vaardigheid te leren, maar kan ook bijdragen aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Conclusie

De thuiscursus Tarot biedt veel voordelen ten opzichte van een reguliere cursus. Het biedt flexibiliteit, persoonlijke aandacht, diepgaande kennis, betere zelfkennis en is een investering in jezelf. Overweeg eens om een thuiscursus Tarot te volgen en ontdek de voordelen zelf!

Waarom kiezen voor onze cursus

Onze cursus biedt vele voordelen. Zo hoef je geen inschrijfgeld te betalen en kun je de cursus volledig zelfstandig volgen. Daarnaast is er geen specifieke vooropleiding nodig en kun je de cursus in je eigen tempo doorlopen. In onze cursus leer je alles wat je nodig hebt om de Tarotkaarten te begrijpen.

We behandelen alle 78 kaarten uitvoerig en leggen de betekenis en symboliek van elke kaart uit. We bieden praktische tips over hoe je de kaarten kunt leggen en hoe je deze kunt interpreteren. Daarnaast ontvang je verschillende oefenlegpatronen en opdrachten, zodat je zelf aan de slag kunt met de Tarot. Bovendien bieden we, indien gewenst, persoonlijke begeleiding via e-mail, zodat je altijd hulp kunt vragen als je dat nodig hebt. En niet te vergeten: onze cursus is geschreven door een ervaren tarotist met jarenlange praktijkervaring.

Bestel vandaag nog onze cursus en ontdek de betekenis van de Tarotkaarten, en begin je reis naar een dieper begrip van tarot!

Ga eens op een ontdekkingsreis naar het binnenste van jezelf.

Heb je vragen dan stel ze gerust. Wil je meer lezen over de thuiscursus kijk dan even bij de pagina Thuiscursus. Alle bestellingen gaan via de shop.

Met inspirerende groet,
Sonja Backus
Tarot Mediator
©Praktijk Aquila