Lees verder

De Tarot kan helpen om je inzichten te geven. Tarot is een beeldtaal, een taal die iedereen kan leren.
De kaarten zijn als een geestelijke spiegel, waarin je niet alleen jezelf kunt herkennen, maar ook grondig onderzoeken en bestuderen. Het is een goed middel om jezelf en je omgeving beter te begrijpen.
Het is niet zweverig wat toch nog regelmatig wordt gedacht. Moet ik hierin geloven?
Nee, je hoeft nergens in te geloven, ik hou je alleen als het ware een spiegel voor.
Ik voorspel je dus ook geen toekomst. Dat zou alleen kunnen wanneer we zouden leven in een wereld waarin alles wat er in de toekomst gebeurt vaststaat en jij met de beslissingen die jij neemt geen enkele invloed hebt over de dingen in je eigen leven.

De laatste jaren zijn mensen steeds bewuster (met zichzelf) bezig, dat kun je spiritueel noemen of een bewustwording van jezelf. Noem het waar jij je prettig bij voelt. Jij bent welkom bij Tarot Praktijk Aquila!

Ik loop graag een stukje mee op jouw pad.
Warme groet,
Sonja Backus
Tarot Mediator

Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. De tarotkaarten (of andere kaarten) kunnen je helpen om inzicht te krijgen in bepaalde kwesties. Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen en wat je moet laten. Het leggen van tarotkaarten mag nooit de enige allesomvattende leidraad worden in je leven. De ‘uitkomst’ van een kaartlegging ligt nooit vast. Jij bepaalt wat je met de informatie doet die de kaarten je geven en geeft daardoor altijd zelf richting aan je toekomst.