Lees verder

In onze hectische, prestatiegerichte en veeleisende maatschappij maakt het dat het af en toe moeilijk is om dicht bij onszelf te komen en te blijven.
Soms kun je daar wat hulp bij gebruiken, de tarot kan je nieuwe inzichten geven, een frisse blik geven op datgene waar jij tegenaan loopt of het kan je een duwtje in de rug geven. Net wat jij op dat moment nodig hebt.

Tijdens een tarotconsult kan ik, als zijnde Tarot Mediator, je uitleg geven over de betekenis van de tarotkaarten. Ook kan ik je helpen bij het analyseren en interpreteren van de kaarten. Dit door gebruik te maken van de Tarot Mediator methodiek. Je kunt het zien als een vertaler van de tarotkaarten.

Op deze wijze kun jij op een andere manier bezig zijn met jezelf. Op een leuke, soms uitdagende, maar tevens op een no-nonsens wijze kan ook jij gebruik maken van de tarotkaarten. (iedereen kan dit leren)
Dat kan via een tarot consult maar ook tijdens een tarot cursus waar je de kaarten leert kennen en gebruiken.
Ben je nieuwsgierig wat de Tarotkaarten jou laten zien?
Ik ontmoet je graag!

De laatste jaren zijn mensen steeds bewuster (met zichzelf) bezig, dat kun je spiritueel noemen of een bewustwording van jezelf. Noem het waar jij je prettig bij voelt.

Jij bent van harte welkom bij Praktijk Aquila!
Graag loop ik een stukje mee op jouw pad.

Liefs Sonja,
Tarot Mediator bij Praktijk Aquila
Venlo – Limburg

 

 


Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven
.
 
De tarotkaarten kunnen je helpen om inzicht te krijgen in bepaalde kwesties. Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen en wat je moet laten. Het leggen van tarotkaarten mag nooit de enige allesomvattende leidraad worden in je leven. De ‘uitkomst’ van een kaartlegging ligt nooit vast. Jij bepaalt wat je met de informatie doet die de kaarten je geven en geeft daardoor altijd zelf richting aan je toekomst.