2020 vertaald in de tarotkaarten
(geschreven nov 2019)
2 0 2 0
2 is de Hogepriesteres. Ze adviseert ons om het jaar op een vrouwelijke spiritualiteit aan te gaan.
Volg dat gevoel wat van binnenuit goed voelt. (je intuïtie) Ook al zal je af en toe geduldig moeten afwachten totdat je daadwerkelijk kunt gaan handelen in dat wat voor jou goed voelt.
0 is de Dwaas. Hij adviseert ons om origineel en uniek te zijn. Loop dus niet met de massa mee maar volg je eigen pad in vrijheid. Ga onbevangen op weg maar ben wel alert, maak gebruik van je eerdere ervaringen en heb daarvan geleerd.

Je kunt het jaar ook interpreteren met 2 kaarten
20 20 Dan om je uit bij twee keer het Oordeel

  20 Het Oordeel. Nieuwe mogelijkheden, gevoel van bevrijding. Waartoe wordt jij geroepen? Ben jij je bewust van het bewuste, je onderbewuste en je bovenbewuste?
Kom uit de kast en laat zien wie je bent. Neem de verantwoording om uit beperkte kaders te komen. Accepteer jezelf zoals je bent. Oordeel niet, niet over jezelf en niet over anderen.
De hier weergegeven kaart symboliseert de verlossing en bevrijding van datgene wat ons eerder gevangen hield. Daardoor heeft deze kaart een bijzonder gunstige betekenis en staat voor de beslissende stap naar zelfverwerkelijking.
Sta open voor verandering!

Zoals je ziet zijn de kaarten in 2020 veel dubbel, dat betekent dat deze betekenissen dubbel zoveel van toepassing zijn dit jaar.

Als je 2 + 0 + 2+ 0 optelt krijg je 4. 2020 is het jaar van de Keizer IV

4 is de Keizer.
Kweken van zelfdiscipline

Voor je ligt een jaar van daadkracht.
In 2020 is de tijd om structuur aan te brengen in je leven en dat betekent duidelijke grenzen stellen aan jezelf maar ook aan anderen. Tot hier en niet verder!
Nadenkertje: Ga eens bij jezelf na waar jouw grenzen liggen. Ben je je bewust van het punt waarop je grens is bereikt? Sta hier eens bewust een moment bij stil.
Belangrijk om je eigen grens te (her)kennen én te beschermen.

Neem komend jaar je eigen verantwoording, pak dat aan waar jij tegenaan loopt.
Zijn je financiën niet overzichtelijk, is het een chaos in je huis, heb je een ongezonde levensstijl of loopt het niet lekker op je werk?
Stel orde op zaken en zorg dat je de structuur vasthoudt.
De Keizer staat ook voor het verlangen naar wat meer stabiliteit en zekerheid, maak vage plannen concreet en probeer wat gedisciplineerder met je energie om te gaan.
Ben daarbij ook ervan bewust dat je je gevoel best wat meer mag laten zien.
Het komt je allemaal niet aanwaaien, maar je harde werken kan uiteindelijk wel worden beloond. Probeer hierbij ook op tijd te genieten.

Tevens kan het zijn dat we over het algemeen ook meer te maken krijgen met wetten of regels.
Wellicht zouden we niet alles in het leven moeten willen regelen…
Het kunnen vinden van balans tussen moeten en mogen.
Affirmatie: Ik zorg voor de broodnodige positieve structuur en stabiliteit in mijn leven.

Ga met een open blik het nieuwe jaar in en vertrouw op je eigen intuïtie!
Veel wijsheid en inzichten gewenst voor 2020!
Liefs, Sonja

(Alle blogs zijn geschreven door eigen ervaring, informatie via gelezen boeken, opleidingen, cursussen, internet en gesprekken met derden. Een blog met eigen interpretatie. Delen mag, graag met bronvermelding. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd een mail sturen naar sonja@praktijkaquila.nl)