Interview

Alles moet geleerd worden, dus ook interviews afnemen.
Als mij gevraagd wordt of ik wil meewerken om me te laten interviewen over een onderwerp wat mij interesseert dan help ik graag. Wellicht dat zo mensen bepaalde dingen in een ander daglicht gaan zien.
De link naar het interview is : www.props.fhj.nl/geloof/mensen-denken-toekomst-voorspellen/
Bedankt Isabelle, het was voor mij ook een leuke ervaring.

Wat verteld staat in het interview over de tarot: de persoonlijkheidskaarten worden naar aanleiding van iemands geboortedatum berekend, dus inderdaad niets zweverigs aan.
In een tarotconsult ga je kijken waar een bepaald probleem/blokkade kan zitten, je krijgt als het ware een soort spiegel voorgehouden. Daarvoor leg je op dat moment de kaarten.
Dat die kaarten net vallen, die voor jou van toepassing zijn op dat moment, is het enige wat ik niet kan verklaren. (Synchroniciteit)
Wat betreft de numerologie wat ik doe, gaat ook door middel van een berekening van bijvoorbeeld je geboortedatum.
Numerologie is gebaseerd op het feit dat iedere letter een getalwaarde heeft, door de letters in getallen om te zetten kunnen speciale berekeningen uitgevoerd worden.

Er liggen nog heel wat ideeën en plannen die ik in de komende jaren wil gaan uitvoeren dus ga ik voorlopig op deze ingeslagen weg verder. De kinderen worden ouder en gaan steeds meer hun eigen weg en ik vervolg mijn pad, op die manier zoals het voor mij goed voelt.
Met beide benen op de grond 😉

Wil je meer informatie nalezen, dan kan dat op deze site.
Of je heb je vragen dan hoor ik het graag.
Liefs Sonja

Facebookmail