Tarot Beroepsvereniging Nederland

De Tarot Beroepsvereniging Nederland (TBN) zet zich in voor de belangen van tarotprofessionals in Nederland. De bij de Tarot beroepsvereniging aangesloten leden werken door het hele land. Door opleiding en nascholing wordt de kennis bijgehouden en uitgebreid.

Om lid te kunnen worden van TBN kun je een opleiding volgen en als je je (vervolgens) wilt aanmelden als lid, oriënteer je dan d.m.v. het beroepsprofiel of de opleiding voldoet aan uw wensen.
Een door TBN geaccrediteerde opleiding dient minimaal aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  1. In de opleiding 200 uren besteden aan praktijk en studie.
  2. 50 uur opleiding in gesprekstechnieken , waarbij o.a. in de relatie van tarotprofessional en cliënt ervaring opgedaan dient te zijn.
  3. Onderwezen hebben in de 3 klassieke decks (Waite, Crowley en Marseille) en minimaal 1 van deze decks kundig kunnen hanteren als Tarotprofessional .
  4. De opleiding af hebben gesloten met een diploma inclusief een scriptie gerelateerd aan een van eerder genoemde klassieke decks.

Praktijk Aquila heeft aan bovenstaande voorwaarden voldaan en staat geregistreerd als deskundige bij de Tarot Beroepsvereniging Nederland.
http://tarotberoepsvereniging.nl/

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_4136-e1548675192928.jpg

Praktijk Aquila houdt zich aan de beroepscode van de tarotprofessional!

Facebookmail