Prijzen

Cursus & consult
* Cursus tarot, leer de tarotkaarten kennen en gebruiken.
Voor jezelf en voor anderen. € 190,-
Cursus van 6 lessen, incl. naslagwerk van ca 140 blz, & certificaat.
* Een tarotconsult (ca 1 uur) € 30,-
Incl. het berekenen van je persoonlijkheidskaarten
* Een jaarreading via mail € 27,50

Workshops
* Tarotworkshop/Lenormand workshop, Samen kijken naar tarot/Lenormand € 7,50 pp
* Vriend(inn)en avond & Tarot € 17,50 pp

Tarot(kaarten) en diverse
* Tarotkaarten Rider Waite (deze zijn iets lichter van kleur) € 12,50
* Rider Waite Tarot Pocket Editie € 11,95
* Engelenkaarten  € 22,25
* Intuïtiekaarten De Weg van de Ziel € 22,25
* Lenormand waarzegkaarten originele uitvoering € 5,50
* Madame Lenormand set € 16,25
* Tarotzakjes om je kaarten in te bewaren va € 3,50
* Witte Salie (stokjes) € 3,50

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.
Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

Leuk om jezelf cadeau te geven en zeker zo leuk om iemand cadeau te geven:
* Engelenkaarten € 22,25
44 Kaarten met instructieboekje
Als je met deze kaarten een ‘Engelenreading’ voor jezelf of andere mensen geeft, zul je versteld staan van de vaak rake antwoorden op je vragen.
De kaarten verhelderen de keuzes die je in het dagelijks leven maakt, helpen je je levensopdracht te vinden, te ontdekken wie je zielsver-want is (of niet) en geven antwoord op vele andere levensvragen.
Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding van een engel met daaronder een boodschap. De boodschappen zijn duidelijk en direct. Het bijbehorende boekje geeft uitgebreid de betekenissen van de 44 orakelkaarten weer. Beide zijn positief en opbeurend.
De kaarten kunnen ook uitstekend met andere orakelkaarten gecombineerd worden om op die manier een nog gedetailleerder antwoord op je vragen te krijgen.

* Intuïtiekaarten De Weg van de Ziel € 22,25
Fractal-Energiekaarten, 44 Kaarten Met Handleiding
Schitterende orakelkaarten van Cheryl Lee Harnish. Voel de energie en ervaar de ongelooflijke kracht van de kaarten waarover iedereen spreekt! Op iedere kaart staat een kunstzinnige afbeelding van fractal-energie.
De betekenissen van de kaarten staan beschreven in het begeleidende boekje. Kijk zelf! Als boven, zo beneden….Wij zijn fractal, de wereld is fractal… en het hele geheel van het heelal is fractal. We zijn maar een fractal stuk van de kosmos. Bij het definiëren van een fractal, wordt er gezegd dat fractals op alle niveaus van vergroting lijken en worden vaak gezien als oneindig complexe. Het is tijd om te onthouden wie u echt bent…Welkom in de wereld van Fractal Art…. Welcome Home.

* Lenormand waarzegkaarten originele uitvoering € 5,50
De originele Lenormand kaarten 36 kaarten
Mlle LenormanD, de Sybilla van de 19de eeuw, werd in 1772 in Alencon in Frankrijk geboren. Toen zij in 1843, na een bewogen leven, in Parijs overleed was zij beroemd als een fervent kaartlegster en het interpreteren daarvan. Zij voorspelde onder andere aan Josephine de Beauharnais, Napoleon en Robespierre de toekomst. Zij gaf daardoor een nieuwe glans aan het voorspellen met kaarten. De waarzegkaarten, die naar haar zijn vernoemd, worden over de gehele wereld sinds jaar en dag met succes gebruikt. Met dit spel kan iedereen op eenvoudige wijze leren hoe men de toekomst kan voorspellen.

* Madame Lenormand set € 16,25
Aimée Zwitser
Inhoud:36 kaarten + werkboek
De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip. De bekende helderziende Aimée Zwitser werkte meer dan vijftig jaar met haar kaarten en beschrijft in het werkboek de vele betekenissen van de kaarten, ook die zij er zelf aan heeft toegevoegd, en de verschillende legmethoden.

* Witte Salie (stokjes) € 3,50
Witte salie is een bijzonder product dat voor verschillende spirituele rituelen wordt gebruikt. Zo is het uitermate geschikt voor het reinigen van je huis. Witte salie verdrijft namelijk negatieve energieën uit je leefomgeving die je welbevinden kunnen beïnvloeden. Deze negatieve energieën komen van andere mensen af, bijvoorbeeld de oude bewoners van je woning, als er veel mensen in je huiskamer zijn geweest of als er een flinke discussie heeft plaatsgevonden. Dit kun je voelen aan de sfeer die in je huis blijft hangen. Zelfs aan gebruiksvoorwerpen kunnen energievelden blijven hangen die niet van jou zijn. Je kunt witte salie ook als voorbereiding gebruiken voor een andere ritueel, healing of meditatie.

Cadeautjes worden uiteraard feestelijk ingepakt!

Facebookmail