Prijzen

Vanaf 1-1-2020
Cursus & consult  
 
* Cursus tarot, leer de tarotkaarten kennen en gebruiken.
Voor jezelf en voor anderen. € 190,-
Cursus van 7 lessen, incl. naslagwerk van ca 140 blz, & certificaat.
* Een tarotconsult (max 1,5 uur) € 32,50
Incl. het berekenen van je persoonlijkheidskaarten
* Een jaarreading via mail € 32,50
* Een persoonsanalyse met de tarotkaarten via mail € 15,-
(Jou persoonlijkheidskaarten en je persoonlijke jaarkaart beschreven)

Workshops
* Tarotworkshop/Lenormand workshop,
Samen kijken naar tarot/Lenormand € 10,- pp
* Kennismaken met tarot € 17,50 pp
(invulling bespreken we van tevoren)

Tarot(kaarten) en diverse
* Tarotkaarten Rider Waite (deze zijn iets lichter van kleur) € 12,50
* Tarotkaarten Rider Waite origineel € 14,95
* Rider Waite Tarot Pocket Editie € 12,95
* Engelenkaarten  € 22,25
* Engelen Antwoorden € 22,25
* Intuïtiekaarten De Weg van de Ziel € 22,25
* Gaia Orakel € 22,25
* Lenormand waarzegkaarten originele uitvoering € 5,50
* Madame Lenormand set € 16,25
Aimée Zwitser Inhoud: 36 kaarten + werkboek
* Tarotzakjes om je kaarten in te bewaren va € 3,50
* Witte Salie (stokjes) € 2,50

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.
Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

* Rider Waite Tarot Set kaarten + boek € 19,95
Deze set bevat het orginele Rider Waite Tarotspel (standaard formaat) + het boek “Tarot Spiegel van het Leven”. Het boek geeft uitleg van de Tarot en de verschillende onderdelen ervan, en een uitgebreide beschrijving van elke afzonderlijke kaart.
Let op: De set komt in een doos, de kaarten zitten niet in een apart doosje.


Leuk om jezelf cadeau te geven en zeker zo leuk om iemand cadeau te geven:

* Engelenkaarten € 22,25
44 Kaarten met instructieboekje
Als je met deze kaarten een ‘Engelenreading’ voor jezelf of andere mensen geeft, zul je versteld staan van de vaak rake antwoorden op je vragen.
De kaarten verhelderen de keuzes die je in het dagelijks leven maakt, helpen je je levensopdracht te vinden, te ontdekken wie je zielsver-want is (of niet) en geven antwoord op vele andere levensvragen.
Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding van een engel met daaronder een boodschap. De boodschappen zijn duidelijk en direct. Het bijbehorende boekje geeft uitgebreid de betekenissen van de 44 orakelkaarten weer. Beide zijn positief en opbeurend.
De kaarten kunnen ook uitstekend met andere orakelkaarten gecombineerd worden om op die manier een nog gedetailleerder antwoord op je vragen te krijgen.

* Engelen Antwoorden € 22,25
Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben kaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de handleiding geven de 44 kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de kaarten van Engelen antwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.

 

* Intuïtiekaarten De Weg van de Ziel € 22,25
Fractal-Energiekaarten, 44 Kaarten Met Handleiding
Schitterende orakelkaarten van Cheryl Lee Harnish. Voel de energie en ervaar de ongelooflijke kracht van de kaarten waarover iedereen spreekt! Op iedere kaart staat een kunstzinnige afbeelding van fractal-energie.
De betekenissen van de kaarten staan beschreven in het begeleidende boekje. Kijk zelf! Als boven, zo beneden….Wij zijn fractal, de wereld is fractal… en het hele geheel van het heelal is fractal. We zijn maar een fractal stuk van de kosmos. Bij het definiëren van een fractal, wordt er gezegd dat fractals op alle niveaus van vergroting lijken en worden vaak gezien als oneindig complexe. Het is tijd om te onthouden wie u echt bent…Welkom in de wereld van Fractal Art…. Welcome Home.

* Het Gaia Orakel: begeleiding, affirmaties en transformatie. € 22,25
Heel lang geleden werd een verblindend licht ontstoken, dat de geboorte van ons Universum aankondigde. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds groter wordende ruimte. Deze gebeurtenis kondigde de geboorte aanvan onze Aarde, die de naam Gaia draagt: een levende, ademende entiteit, onze Godin, onze Moeder en ons Spiegelbeeld. Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt.
– 45 Gaia-geïnspireerde afbeeldingen, ontworpen om vrede te brengen en te helen
– 45 duidelijke boodschappen, die leiding geven en helderheid scheppen
– 45 affirmaties, om je te helpen je dromen waar te maken
Mooie set, met mooie liefdevolle, maar ook duidelijke boodschappen.

* Lenormand waarzegkaarten originele uitvoering € 5,50
De originele Lenormand kaarten 36 kaarten
Mlle LenormanD, de Sybilla van de 19de eeuw, werd in 1772 in Alencon in Frankrijk geboren. Toen zij in 1843, na een bewogen leven, in Parijs overleed was zij beroemd als een fervent kaartlegster en het interpreteren daarvan. Zij voorspelde onder andere aan Josephine de Beauharnais, Napoleon en Robespierre de toekomst. Zij gaf daardoor een nieuwe glans aan het voorspellen met kaarten. De waarzegkaarten, die naar haar zijn vernoemd, worden over de gehele wereld sinds jaar en dag met succes gebruikt. Met dit spel kan iedereen op eenvoudige wijze leren hoe men de toekomst kan voorspellen.

* Madame Lenormand set € 16,25
Aimée Zwitser
Inhoud:36 kaarten + werkboek
De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip. De bekende helderziende Aimée Zwitser werkte meer dan vijftig jaar met haar kaarten en beschrijft in het werkboek de vele betekenissen van de kaarten, ook die zij er zelf aan heeft toegevoegd, en de verschillende legmethoden.

* Witte Salie (stokjes) € 2,50
Witte salie is een bijzonder product dat voor verschillende spirituele rituelen wordt gebruikt. Zo is het uitermate geschikt voor het reinigen van je huis. Witte salie verdrijft namelijk negatieve energieën uit je leefomgeving die je welbevinden kunnen beïnvloeden. Deze negatieve energieën komen van andere mensen af, bijvoorbeeld de oude bewoners van je woning, als er veel mensen in je huiskamer zijn geweest of als er een flinke discussie heeft plaatsgevonden. Dit kun je voelen aan de sfeer die in je huis blijft hangen. Zelfs aan gebruiksvoorwerpen kunnen energievelden blijven hangen die niet van jou zijn. Je kunt witte salie ook als voorbereiding gebruiken voor een andere ritueel, healing of meditatie.

Cadeautjes worden uiteraard feestelijk ingepakt!

Facebookmail